Om dröm

DRÖM ÄR EN DRÖM SOM BLEV FÖRVERKLIGAD!

Dröm är ett inredningsföretag som startade som en designbutik i Växjö 1999. Det blev sommarbutik i Borgholm och ytterligare en designbutik i Kalmar 2001. Butiken för de alla människorna.

Vi har under dessa år haft lyckan att lära oss mycket om vilka leverantörer som finns och vad det är som kunderna eftersträvar. Våra läromästare har varit de bästa som vårt land har att erbjuda, bland både formgivare och arkitekter. Vi har lärt oss att våga det annorlunda. Vi har lärt oss vad som är rätt och fel. Vi har lärt oss att arbeta med glädje.

Vi håller oss väl uppdaterade med vad som händer och vilka nya produkter som finns att tillgå på marknaden. Detta gör att vi alltid kan erbjuda det senaste när det gäller produkter och smarta lösningar. Känslan i att vara färdig är ett effektivt sömnmedel. Vi på dröm blir aldrig färdiga med att anta nya utmaningar – vi vill hela tiden utmanas det är då vi gör vårt jobb bäst. Vi vill vara öppna och ödmjuka eftersom vilja och styrka utan ödmjukhet leder oftast till konflikt.

dröms målsättning är att få kunderna till att förverkliga sina drömmar, precis som vi gjort, om att få sitt drömhotell, drömrestaurang, drömhem mm. Slöseri med resurser är inget för dröm. Det är ju ingen konst att uppnå ett mål om man bortser från kostnaderna. Vi frågar oss idag – hur kan vi göra morgondagen bättre. Det mesta är ännu ogjort – visst är det underbart?

Det finns inget projekt som är omöjligt, utan det finns bara möjligheter.

Du vill arbeta i en miljö som höjer arbetsglädjen och effektiviteten samt matchar företagsprofilen.

Vi har alltid representerat god design och det är inte något som vi tänker börja tulla på. Man får inte glömma att inredningen, förutom att gestalta en miljö, ska förvalta kärnvärden och underlätta för människor.

Sara Gehammar
Flasebrovägen 9, 385 98 Bergkvara