Såhär går det till

Känner ni att ni skulle vilja ha hjälp med att höja glädjen hos er och/eller era medmänniskor så tar ni kontakt med dröm och då går det till på följande sätt:

1. FÖRSTA TRÄFFEN

En första träff, där vi går igenom era drömmar, behov och visioner. Vi samlar in så mycket information som möjligt om vad det är ni vill uppnå och vilken budget ni har till detta projekt. Vi ser alltid till att väga vår inredningslösning mot din verksamhet.

Vår styrka är att kunna se helheten i din miljö. Vi sätter färg, form och ljus på tomma ytor. När vi färgsätter och väljer material är dröms uppgift dels att fullfölja byggarkitektens idéer, om det är därifrån vi ska utgå, och naturligtvis dels att uppfylla era krav på funktion, kvalitet och design. Vi hjälper er att bestämma material på golv och väggar, väljer färger, sätter färg på möbler och textilier så att det följer visionen som sattes tidigare. Efter första träffen bestämmer ni om ni vill att vi ska lämna ett skriftligt förslag inom den överenskomna budgeten.

2. ANDRA TRÄFFEN

LÄMNAR OFFERT

Vi träffas och går igenom offerten. Gör justeringar och ändringar. När ni har antagit offerten och vi har vi hittat vägen till målet! Då beställer vi era produkter, syr upp det som behövs, specialbeställer de produkter som vi inte kan hitta på marknaden och sedan är det bara att tuta och köra, för nu börjar resan mot målet.

FÅ ETT FÖRSLAG UPPRITAT I 3D

Det kan ibland vara svårt att föreställa sig hur det kommer bli med nya inredningen. Vi ritar upp ett förslag i 3D. Tryck här för exempel.

Sara Gehammar
Flasebrovägen 9, 385 98 Bergkvara