Vad dröm gör

Vi på dröm hjälper både privatpersoner och företag.

dröm hjälper och inspirerar såväl privatpersoner som stora eller små företag med inredning av hem- och arbetsmiljöer. Hos oss kan du till ett rimligt pris få hjälp med diverse inredningtjänster.

dröm samarbetar med många av de bästa leverantörerna av textiler, mattor, belysning, solavskärmning, förvaring, ljuddämpning, möbler ute och inne. Vi har det där lilla extra som behövs för att få den rätta känslan.

dröm lägger stor vikt vid att arbeta utifrån dina premisser och gör din närmiljö så trivsam, estetisk och personlig som möjligt, utan att tumma på komfort, kvalitet, miljö, glädje och praktiska lösningar. Vi kan erbjuda dig alla de tjänster du önskar och har behov av!

dröm hjälper dig att förverkliga drömmen om det vackra, lustfyllda, funktionella hemmet eller kontoret! Det där lilla extra kan ibland vara hela skillnaden mellan en miljö man trivs i, till en man vill göra om efter ett halvår. Man kan jämföra det med en god maträtt. Utan kryddor smakar det inte ett dugg!

Vi hjälper dig med:

hemmet
nybyggnationen
utemiljöer
kontoret

restaurangen
hotellet
flygplatsen
nattklubben

kontorsstyling
ljussättning

Företag

Vi hjälper dig med att förnya, förändra och förbättra ditt kontor/restaurang/hotell genom att vi lägger stor vikt vid att arbeta utifrån dina premisser och gör din närmiljö så trivsam, estetisk och personlig som möjligt, utan att tumma på komfort, kvalitet, miljö, arbetsglädje och praktiska lösningar. Inget företag är för litet eller för stort för oss.

Du gör budgeten och vi ser till att hålla den! Vi tror inte på några stekta sparvar som flyger i munnen på oss. Vi tror på hårt och enträget arbete och som ger resultat.

Tänk på att inredningen påverkar både era kunder och anställda, då det blir företagets profil utåt. Du har bara en chans att göra ett första intryck.

Vi skapar vackra miljöer som befrämjar effektivitet och trivsel! Vi är estetiskt, funktionellt, miljö- och ekonomiskt medvetna. Samtidigt arbetar vi ständigt ur ett ekonomiskt perspektiv. Ett lågprisalternativ kan många gånger bli dyrare i längden men det är ni som kund som bestämmer. Och det där lilla extra kan ibland vara hela skillnaden mellan en miljö man trivs i, till en man vill göra om efter ett halvår. Vi tar fram lösningar som gör kunderna imponerade och som gör att dina medarbetare inte vill gå hem. Det ska vara lustfyllt och meningsfullt på jobbet!

KONTORS-STYLING

Vem eller vilka är ni?
Vad skiljer ert företag från era konkurrenter?
Vad för slags relation har ni med era kunder, leverantörer och partners?
Era kunder ska förstå vem eller vilka ni är – utifrån er verksamhet! Gör era kunder det?

Om inte så hjälper vi er med detta.

LJUSSÄTTNING

dröm vet hur viktigt det är med rätt belysning. Vad hjälper det om ni har ett hem/arbete som inte har den rätta belysningen? Trötta av att anstränga ögonen på jobbet? Får inte till det där lilla extra som gör att det blir mysigt/rätt stämning när ni tänder lamporna? dröm jobbar med duktiga ljustekniker som ser till att belysa ert hem/företag på rätt sätt.

Något som många glömmer är att det ska vara välkommande när ni kommer hem. En häftig och stämningsfull belysning i trädgården, uteplatsen eller garageuppfarten! dröm kan fixa det åt er.

Privatperson

Nybyggnation

När (hus)arkitekten och konstruktörerna har gjort sitt är det dags att ta kontakt med oss på dröm.

Istället för att du ska tröttna på att ta alla beslut som ska tas vid en nybyggnation, så kan du bara överlåta detta i våra trygga händer. Vi hjälper dig med förslag på hur du kan göra ditt nya hem extra bra.

Vi ser till att hitta snygga tapeter, färger, lister, golv, dörrar, handtag, kök, badrum, förvaring mm för att uppnå den känslan som du vill ha. Det är detaljerna som gör det lilla extra och dem har vi full koll på!

Att bygga hus eller köpa hus/lägenhet är, för de flesta människor, en ganska stor affär. Du tar hjälp av mäklare, banken, besiktningsmän och hantverkare – allt för att ta hand om din investering på bästa sätt.

När du väljer att också ta hjälp med inredningen får du ett läckert hem som nyttjar husets eller lägenhetens alla styrkor och fördelar, du eliminerar risken för dyra felköp och extra hantverkskostnader.

Hemmet

Du ska längta hem och inte bort. Därför vill vi hjälpa dig att göra detta med färgsättning, belysning, möbler, mattor, växter, ”pynt” och textilier av olika slag. Våga förändra, våga ta hjälp och låt drömmarna förverkligas!

Sara Gehammar
Flasebrovägen 9, 385 98 Bergkvara